Jan Plestenjak s temi besedami potrdil žalostne govorice

Foto: Rok Hribar
Foto: Rok Hribar
Konec je.
Oglej si celoten članek

V poletnih mesecih leta 2021 se je začelo govoriti, da se Jan Plestenjak videva z brhko lepotico. Večkrat naj bi bil z njo viden med sprehodi, kasneje so ga v fotografski objektiv z njo ujeli tudi na festivalu Melodije morja in sonca. Srce mu je ukradla Lara Bernek.

Naš pevec je bil nad mladenko tako očaran, da je v oddaji Vikend paket Bernardi Žarn povedal, da je "kar nevarno", da se bo poročil. 

A kot je Žurnal24 prvi poročal, je ljubezni konec. To je Jan, ki je soboto zaljubljencem pel v Velenju, sedaj potrdil za 24ur, ko je izjavil, da bo valentinovo preživel sam. "Letos sem pa  – žal – po nekaj letih samski," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 06:45 15. Februar 2023.

    A ga je zapustil?!!!

  • 19:35 14. Februar 2023.

    Jan je že predolgo samski, da bi imel potrpljenje še doma dlje časa prenašal koga ob sebi, pa če tudi …

  • 17:26 14. Februar 2023.

    Za latino loverja in lomilca ženskih src, se spodobi, da je samski. Za kom bi ženske drugače norele, če ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.