Jan Plestenjak po devetih mesecih prekinil molk in sporočil to lepo novico!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Fani se veselijo z Janom Plestenjakom.
Oglej si celoten članek

Pevec Jan Plestenjak je januarja sporočil, da se umika iz javnosti in družbenih omrežij, da bi se posvetil svoji veliki ljubezni - pisanju pesmi.

"Kakšen lep sončen dan in pameten telefon bo šel stran. Vsaj za nekaj časa. Namesto da ves čas gledam aplikacije in v telefon, bom raje gledal modro nebo, drevesa, ljudi okoli sebe, si vzel nekaj časa ... Za nekaj časa zapustil socialna omrežja. Seveda se bom vrnil, ker vas imam rad in vas bom pogrešal, a zdaj je čas, da napišem nove pesmi. In to tudi mislim početi. Kmalu bomo spet skupaj, rad vas imam ..." je takrat sporočil.

Čas, ki si ga je vzel za svoje delo, je očitno že obrodil sadove. Jan se je namreč včeraj oglasil na družbenih omrežjih in svoje oboževalce razveselil s prelepo novico. "Gremo naprej. A si a nisi," je zapisal v videu, s katerim je napovedal turnejo 2025/2026.

"Kralj je nazaj", "Uspešno turnejo, Jan, mi smo s tabo", "Končno", "Pa smo dočakali", je le nekaj od mnogih komentarjev navdušenih oboževalcev enega najbolj priljubljenih pevcev pri nas.

O Janu se je sicer lani veliko govorilo zaradi njegove nove ljubezenske zveze z nekdanjo teniško igralko Tadejo Majerič. Da sta par, sta z objavo iste fotografije sporočila na družbenih omrežjih. 

Lepotica je 17 let mlajša od Jana in prihaja iz Maribora. Svojo teniško kariero je začela leta 2005, njen največji dosežek pa je bila uvrstitev v četrtfinale turnirja WTA serije International v azerbajdžanskem Bakuju, kjer je z 0-6, 4-6 izgubila proti izraelski igralki Shahar Pe'er.

Pred Tadejo je Jana sicer grela Lara Bernek.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:06 8. Oktober 2024.

    Sicer pa mu vsaka čast,ds je iz grdega račka Tadeje,uspel narediti luštkano lutko.

  • 08:30 8. Oktober 2024.

    Kako nazaj? A bil spet na urgentnem sivanju guzice??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.