Jan Plestenjak in njegova Tadeja: Tako ljubeča sta v javnosti drug do drugega

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nov skupni posnetek vas bo raznežil!
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram jan plestenjak, tadeja majerič Sredi decembra je odjeknila vest, da je srce Jana Plestenjaka spet oddano. Pevec je namreč objavil skupno fotografijo z nekdanjo teniško igralko Tadejo Majerič, enak posnetek je s svojimi sledilci delila tudi lepotica. Kakšna je bila, ko je bila še aktivna teniška igralka, si lahko ogledate TUKAJ.

Tadeja pa je sedaj delila novo skupno fotografijo, ki je nadvse romantična. Jana nežno objema čez njegova široka ramena, on pa drži njeno roko.

Pred Tadejo je bil Jan v zvezi z Laro Bernek. V oddaji Vikend paket je, ko je beseda nanesla na poroko, celo namignil, da tudi pri njem postaja "nevarno" ... A, kot smo poročali prvi, je bilo ljubezenske pravljice v začetku leta 2023 konec ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 10:22 11. Januar 2024.

    ampak res, take novice so podcenjevanje javnosti

  • 06:13 10. Januar 2024.

    A ni bilo receno da se za eno leto umika iz javnosti

  • 22:03 9. Januar 2024.

    Plastična punca si reklamo dela, Janček pa kot vedno, z nekimi no name lepoticami, verjetno prikriva svojo pravo spolno usmerjenost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.