Jan Klobasa brez dlake na jeziku o seksu pred kamero

Foto: Voyo bar Foto: Voyo bar Foto: Voyo bar Foto: Voyo bar
Fantu je prekipelo.
Oglej si celoten članek

Tekmovalca srbskega Bara, Zorana in Damir, naj bi se preveč sprostila in si pod rjuhami dala duška. Mediji so vročo akcijo seveda pograbili in zanjo je izvedel tudi tekmovalkin fant, ki je prišel v bar in se soočil z dekletom ter tudi Damirjem, ki je od njega dobil eno po nosu.

"Ne obsojam ga, ker me je napadel. Takšen je. En udarec tu in tam ni nič,“ je povedal Damir in poudaril, da se v šov ne prijavljaj, če nisi samski. Zorana trdi, da med njima ni bilo nič in da je bilo vse le za šov. "To je zate šov? Delaš budalo iz mene?“ je bil ogorčen njen partner, ki je še pred kamerami prekinil razmerje. Zorana je jokala in moledovala ter zatrjevala, da bi ubijala zanj. Ni ji verjel, tako kot ji tudi večina sotekmovalcev ne verjame …

"Joka se in govori, da so se šalili. Vsi vemo, da si seksala,“ je povedal Jan Klobasa in strogo dodal: "Če jaz kot fant vidim, da mediji pišejo, da seksa in se obnaša kot ku**a in pravi, da je del šova. Meni je to isto.“

Tudi Ksenija Kranjec pravi, da je Zorana priznala, da je naredila nekaj narobe, ko ji je omenila, da so o tem pisali mediji.

Jezni Srb se je nato lotil še snemalcev. Pretep si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.