Jagodni mafini

Foto: Norbert Tutschek
Foto: Norbert Tutschek
Deževni ponedeljek si polepšajte s slastnimi mafini.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • 280 g moke
  • 200 g sladkorja
  • 2 čajni žlički pecilnega praška
  • 1/2 čajne žličke sode bikarbone
  • 1 jajce
  • 120 ml olja
  • 250 ml pinjenca
  • 250 g jagod
  • čajna žlička cimeta

Priprava:

Jajce, sladkor, olje in pinjenec penasto premešamo. Postopoma vmešamo moko, sodo bikarbono in pecilni prašek. Začinimo s cimetom. Na koncu primešamo narezane jagode. Maso napolnimo v pekač za mafine. Pečemo 20 minut pri 160 stopinjah Celzija.

 

VEČ RECEPTOV ZA MAFINE NAJDETE TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.