Jagnjetina izpod peke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Recepti iz Kvarnerja
Oglej si celoten članek

Sestavine:

1,20 dag jagnječjega stegna ali zarebrnice

1 kg krompirja, 20 dag čebule

1,5 olivnega olja

2 vejici rožmarina

sol, poper.


Opis: Na posodo z mesom in krompirjem položite pokrov (peko). Popolnoma prekrijte z žerjavico in pecite 1-2 uri.

http://www.kvarner.hr/turizam

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.