Jacob uživa dan

Foto: Žurnal24 (Foto: Marta Lamovšek)
Pevec Jacob je izdal svoj drugi singel Carpe Diem, ki ga je označil kot pozitivnega in dinamičnega ter naravnost primernega za te vroče poletne dni.
Oglej si celoten članek

Po pesmi Dvojno Jacob tokrat predstavlja pesem Carpe Diem, pri kateri je sodeloval s priznanima glasbenikoma, Janijem Hacetom in Borom Zuljanom. Produkcijo je prevzel Raay, kot spremljevalni vokali pa so se izkazali R'n'b Wannabees.

Jacob se drži načela, da je treba vsak dan izkoristiti najbolje, zato je pesem njegov poziv vsem, naj storijo enako. Pesem je Jacob prijavil na razpis za festival Slovenska popevka 2010, a ga komisija ni izbrala. To pa mladega pevca ne bo ustavilo pri delu. Tako je pred njim delovno in ustvarjalno poletje.

Jacobovo novo pesem lahko poslušate tukaj: Jacob in Rnb Wannabes – CARPE DIEM.mp3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.