Jack Black že tretjič žrtev potegavščine

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Oboževalci ameriškega igralca in glasbenika Jacka Blacka so bili danes presunjeni, ko so na uradnem Twitter profilu njegovega glasbenega projekta Tenacious D prebrali, da naj bi Black umrl. V resnici je bil spet žrtev potegavščine.
Oglej si celoten članek

Na uradnem Twitter profilu Tenacious D so potrdili to, kar so mnogi že pred tem sumili - Jack Black je bil žrtev potegavščine. "Nekdo je vdrl v naš Twitter račun. Zagotovimo vam lahko, da je Jack živ in zdrav," so zapisali in dodali, da je šlo za slabo potegavščino.  

 

"Z veliko žalostjo vam uradno sporočamo, da je v 46. letu umrl Jack Black. Počivaj v miru, brat," se je glasil prvi tvit, ki sta mu sledila še dva: prvi #RipJackBlack in drugi "Z bolečino v srcu vam sporočam, da je Jack Black umrl ponoči ob 3:37. Vzrok smrti še ni znan."

Številni uporabniki Twitterja so kmalu začeli sumiti, da gre za potegavščino in da je nekdo vdrl v račun dua Tenacious D.

Eden od tviterašev je celo objavil fotografijo Jacka Blacka, ki naj bi jo posnel v Nemčiji, kjer sta Tenacious D nastopala na festivalu Rock am Ring. Ob njej je zapisal: "Jack Black ni umrl. Ta fotografija je bila posneta pred nekaj urami." 

Black je bil žrtev podobne potegavščine že dvakrat, in sicer leat 2011 in 2014. 

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.