Izpadli tekmovalci Slovenija ima talent dobili večjo nagrado kot zmagovalec!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Glasbeniki so povabljeni na največji oder v državi ...
Oglej si celoten članek

Trio Pantaloons so gledalci letos spoznali kot tekmovalce šova Slovenija ima talent, sicer pa so glasbeniki že dobro poznan band na naši glasbeni sceni. Ustvarjajo tudi avtorsko glasbo, na spletu imajo tudi že nekaj video spotov. Čeprav so na tretjem polfinalnem večeru šova Slovenija ima talent priredili velik žur s svojo različico znanih uspešnic, pa se jim žal v finale šova ni uspelo uvrstiti.

A nič zato, saj jim je Lado Bizovičar podaril skoraj še večjo nagrado. Kot nastopajoče jih je namreč povabil v svoj veliki šov, ki bo konec januarja v Stožicah. Fantje so se sprva obotavljali, če imajo čas takrat, a to je bila le šala, saj so ponudbo seveda sprejeli z velikim navdušenjem. Preverite spodaj ... 

Kako je Lado že poleti na svoj šov vabil znane Slovence, pa preverite TUKAJ. Prav vsi so se na vabilo dobesedno "posrali". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:14 28. November 2023.

    Je lahko še kaj bolj bebavega moč dobiti iz POPtv..Žirante pa itak vodijo iz ozadja.

  • 13:59 28. November 2023.

    Letos je "kuhna" res presegla mero dobrega okusa, da o cmeravih žirantkah sploh ne govorim. Bi pa res rad vedel, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.