Izdajalski vrat ji ne dela usluge

Foto: FameFlynet La Toya Jackson Foto: FameFlynet La Toya Jackson Foto: FameFlynet La Toya Jackson Foto: FameFlynet La Toya Jackson Foto: FameFlynet La Toya Jackson
La Toya Jackson je s plastičnimi operacijami res videti mlajša, a tudi prav groteskna.
Oglej si celoten članek

La Toyi Jackson prav nič ne pomaga, da je v obraz vsa nategnjena, ko pa iz njenega vratu visi odvečna koža, ki tako izdajalsko razkriva njenih šestinpetdeset let. Od brade gre vse le še navzdol, kar je ob obrazu, ki ji ga vestno obdelujejo plastični kirurgi, videti še bolj groteskno. Sicer pa so Jacksonovi znani po tem, da na lepotne operacije hodijo skoraj tako pogosto kot na sladoled.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.