Izbrana naj gospodarska vozila

Foto: Žurnal24 Volvo 9700 je najboljši med avtobusi.
S slovesno razglasitvijo se je zaključil izbor Gospodarsko vozilo leta 2008. Letošnji zmagovalci so volvo 9700, trio jumpy-scudo-expert in MAN TGX/TGS.
Oglej si celoten članek

Izbor za gospodarsko vozilo leta sta skupaj organizirali reviji Mehanik&voznik in Transport. Tako kot lani, so bila vozila, sodelujoča v izboru, tudi letos razdeljena v kategorije lahki dostavniki, tovornjaki in avtobusi. Finaliste sta izbrali uredništvi v obeh revijah, po glasovanju bralcev pa je svoje glasove kandidatom za osvojitev laskavih priznanj v posameznih kategorijah, dodala še novinarska žirija.

Seštevek točk v kategoriji avtobus leta 2008 je določil, da je zmagovalec Volvo 9700, v kategoriji dostavnik leta 2008 je zmaga pripadla francosko-italijanskemu triu citroën jumpy, fiat scudo in peugeot boxter, v kategoriji tovornjak leta 2008 pa je bil za najboljšega razglašen MAN TGX/TGS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.