Iz tega stavka, ki ga je izustil tekmovalec Kmetije, se norčuje vsa Slovenija

Foto: instagram
Foto: instagram
Igor Mikić o svojem jutranjem ritualu.
Oglej si celoten članek

Pevca, voditelja in manekena Igorja Mikića trenutno spremljamo v resničnostnem šovu Kmetija, v katerem gledalce navdušuje s svojim humorjem, preprostostjo in neposrednostjo. Pred kratkim je 37-letnik gostoval v podkastu Davida Milosaljevića, v katerem je izrekel stavek, ki ga zdaj po družbenem omrežju TikTok kopirajo vsi.

“Jaz se vsako jutro zbudim, se pogledam v ogledalo in si rečem: ‘Dobro jutro ‘šmex’, pred nama je danes velik dan, premostila bova vse ovire, ki so nama na poti’,” je povedal Davidu. Igor je namreč mnenja, da je najprej potrebno spoštovati in imeti rad sebe, šele potem druge. “Kdo nas bo imel rad, če ne mi najprej sami sebe,” je dodal.

Odsek intervjuja se je Igorjevim oboževalcem tako vtisnil v spomin, da so ga začeli kar kopirati. “Moja jutranja rutina,” je zapisala ena od oboževalk.

@ladiesdanceteam Ladies & @Igor Mikič🔥 #fyp #foryoupage #blowthisup #dobrojutrosmeks #viralvideo #dancers #olimpijaljubljana #greenladies #goviral #foryou #slovenia ♬ original sound - messyenergy

@beba_devil_ @Igor Mikič #fyppppppppppppppppppppppp #🤍🤍🤍 #onthisday #4youpage #💨✨ #fpage #fypシ゚viral #viral #smeks ♬ original sound - Nik
@tejarlic Dobro jutro šmeksi!!❤️🌸☀️☀️ #alfamikic #mikic #smeks #dobrojutro #work #radio #bestfm #fyp #justforfun @Igor Mikič ♬ original sound - messyenergy

Postavni 37-letnik v zadnji areni ni imel sreče. Pri prestavljanju hlebcev kruha ga je na veliko presenečenje družine premagal Žan. Igor je bil vseeno ponosen sam nase, družina pa se je po njegovem odhodu utapljala v žalosti. "Nekdo nam manjka s svojim humorjem," je bila potrta upokojenka Marjana.

Ljubljančan je za glavo družine postavil Majo, a kmalu zatem je sledilo presenečenje. Oblikovali sta se dve novi družini, ki bosta ta teden delali kozolec. Taktike, ki so jih tekmovalci spletli za ta teden, so tako šle po gobe.

Kot je povedal pred kratkim v Šokkastu, Mikić kmalu potuje v tople kraje. Tam namreč preživi vsako zimo, saj mu hladno vreme ne odgovarja. Tokrat bo izbral Vietnam, na Instagramu pa je namignil, da se mu bo morda pridružil tekmovalec Kmetije Boris Vidovič.

 

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 01:29 15. Oktober 2024.

    :)) Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • 11:45 14. Oktober 2024.

    Pa sej drgač je zlo dober ritual, če dejansko tko misliš in razmišljaš.

  • 10:02 14. Oktober 2024.

    On pa Cimerotič skupaj,to bi bilo smeha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.