Iz stanovanja, kjer je umrl Heath Ledger, prihajajo grozljivi zvoki

Foto: Žurnal24 Vitez teme je verjetno velika uspešnica tudi zato, ker v njem igra Heath Ledger.
Sosedje prestrašeni klicali policijo.
Oglej si celoten članek

RadarOnline piše, da sosedje pokojnega Heatha Ledgerja verjamejo, da je njegov duh ostal v stanovanju, kjer je umrl, saj velikokrat slišijo čudne in včasih grozljive zvoke.

"Ponoči slišim zvoke, grozljive zvoke, ki me strašijo," je povedala ženska, ki je spregovorila za ameriški medij: "Sama sebe prepričujem, da zvoki prihajajo od zunaj, z ulice, ali da jih ustvarja veter, a priznam, da me zelo strašijo." Soseda, ki dela tudi nočne izmene, je povedala, da grozljive zvoke največkrat sliši ponoči: "Slišim smeh. A ne vesel smeh. Videla sem film in če bi rekla, da me smeh ne spominja na tistega iz filma, v katerem Heath igra Jokerja, bi lagala. Vem, da se sliši noro."

Avstralski igralec je umrl januarja 2008 zaradi smrtonostne mešanice tablet proti bolečinam, uspavalnih tablet in tablet za živce. Njegove posmrtne ostanke je našla maserka, ki je bila naročena za tisti dan. Takrat je Heath ravno dokončal snemanje filma Temni vitez, v katerem igra Jokerja. Tuji mediji so že takrat pisali, da naj bi bil igralec obseden s to vlogo, saj se je želel dokazati, zato je bilo stanovanje polno revij, skic in zapiskov, povezanih s filmom in usodno vlogo.

Policisti so v stanovanju celo našli kipe klovnov in dnevnik, ki ga je pisal kot Joker. "Preštudiral je celotno zgodovino klovnov in legendarno vlogo Jacka Nicholsona, ki je bil Joker pred njim," je takrat povedal vir.

Foto: Žurnal24 Heath Ledger in Michelle Williams, ko sta bila še srečno zaljubljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.