Iz hiše Urška, nazaj prišel Gena

Foto: Žurnal24 Bo Urška stanovalcem ustregla v vsem? (Foto: Gregor Katič/mediaspeed)
Slavno hišo Big Brother je po nekaj več kot štirih tednih zapustila Urška Čepin, nazaj pa se je vselil Gena Zeneli. Za glavno nagrado se sedaj poteguje šest tekmovalcev.
Oglej si celoten članek

Potem ko je prejšnjo nedeljo na nominacijskih stolčkih sedelo kar pet tekmovalcev hiše Big Brother, je tokrat nominacija doletela le dva – Jožeta Činča in Urško Čepin. Gledalci so izglasovali, da se iz hiše izseli Urška.

Med drugim si je po navedbah sostanovalcev nominacijo prislužila, ker ni držala obljube, ni pospravljala in delala za hrbtom. Od sostanovalcev se je poslovila s prepevanjem pesmi. "Radi se imejte in pridni bodite. Rada vas imam," so bile njene zadnje besede ob odhodu. Za Urško je bila že sama izkušnja zmaga. Hotela je dokazati, da ni plehka in dosegla svoj namen, je povedala vsa srečna.

Vsi trije komentatorji v studiu – Angelca Likovič, Ivo Godnič in Goran Breščanski – so tudi na začetku oddaje povedali, da bi iz hiše raje izselili Urško kot Činča.

"Pobegnila" Teja in Zlatko, nazaj prišel Gena
Prostovoljno se je v petek v dopoldanskih urah iz hiše izselila Teja. Preveč je pogrešala svojo družino in svobodo, od sostanovalcev pa se je poslovila s pozdravom, naj uživajo v trpljenju. S tem je mislila na omejitve, ki jih imajo v hiši, kar se tiče spanja, hrane in drugih stvari. V studiu so ji komentatorji priporočili, da mora še malo odrasti in dozoreti.

Preberite si intervju s Tejo in Zlatkom.

V petek se je nekaj ur za Tejo od sostanovalcev poslovil še raper Zlatko. Ker ni upošteval pravil, ga je Big Brother kazensko izselil. Povedal je, da je bilo zanj vse skupaj le del predstave, ki jo je delček odigral tudi v studiu. Na očitke, da ne pozna pravil, je povedal, da ve, kaj so pravila, vendar v resničnem svetu. Na glavno nagrado pa se požvižga, saj pravi, da ima bogastvo v srcu in duši.

Gena Zeneli je srečen, da se vrača v hišo (Foto:
mediaspeed)

Na izrednem glasovanju pa so gledalci lahko vselili enega od že izseljenih stanovalcev. Vsi nekdanji tekmovalci (Nena, Pia, Gena, Nana, Igor) so privolili v povratek v hišo, razen Roka Kosmača. Gledalci so tako določili, da se v hišo vrne koreograf Gena Zeneli. Gledalcem se je zahvalil za novo priložnost, sostanovalce pa ob vselitvi prijetno presenetil.

Naloga opravljena s popravnim izpitom

Ta teden so se stanovalci prelevili v glamurozne igralce in posneli kratki film z naslovom Ko jagode obmolknejo. Njihovo igro je igralec Ivo Godnič ocenil kot odlično, ker so bili spontani. Da pa so nalogo uspešno opravili, sta morala poljub v osmem prizoru igre, potem ko Ines ni mogla poljubiti Zlatka, izpeljati Sandra in Mišo. Slednja s poljubom nista imela težav, saj sta se poljubila že med tednom.

Sočne podrobnosti iz hiše bo Urška Čepin razkrila v intervjuju, ki si ga lahko na naši spletni strani preberete v torek.

Za glavno nagrado ostaja 105 tisoč evrov. Big Brother je stanovalcem ob dani obljubi, da bodo upoštevali hišna pravila, od proračuna odštel Tejine in Zlatkove kazni. Lahko bodo zapravili 168 evrov luksuznega proračuna.

V boju za glavno nagrado je sedaj šest tekmovalcev, ki bodo v hiši skušali preživeti še tri tedne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.