Ivanka Trump: Zaradi Melanie pred vsemi v solzah

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ivanka Trump je med govorom postala čustvena.
Oglej si celoten članek

ZDA so včeraj dobile novega predsednika, in to ob odsotnosti starega … Trumpova sta se namreč na Florido odpravila, še preden je Joe Biden roko položil na Biblijo in zaprisegel.

Preden sta odletela, je Donald Trump imel govor, v katerem je še malo pohvalil svojo administracijo, nato pa je mikrofon za nekaj sekund prepustil prvi dami, ki je povedala: "Biti vaša prva dama, je bila moja največja čast. Hvala za vašo ljubezen in podporo. Ostali boste v mojih mislih in molitvah. Bog naj vas blagoslovi in tudi vaše družine ter ta čudoviti narod.“

Ivanka Trump je ob besedah mačehe postala zelo čustvena, v oči so ji stopile solze, česar pri 39-letnici nismo vajeni. Odnos med Ivanko in Donaldom je zelo tesen. Med mandatom je bila njegova svetovalka in šušljalo se je celo, da je ona v resnici prva dama. Njen odnos z mačeho pa naj bi bil že od nekdaj precej napet, če to drži, je Ivanka na to vsekakor pozabila in s tem malim čustvenim izbruhom pokazala, da je tudi na Melanio ponosna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:22 25. Januar 2021.

    Cmizdila je zato, ker je dojela, da je konec. Konec službe, konec življenja v Washingtonu in konec življenja v New …

  • 22:10 21. Januar 2021.

    Kuri nas bolac.

  • 14:36 21. Januar 2021.

    Ivanka ne pozna Melanije, ona je štajerka, če se kdo štajerki zameri, jih dobi s kolom po hrbtu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.