Ivanka Trump pred paparaci v solzah

Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump
Pred vstopom v telovadnico jokala.
Oglej si celoten članek

Paparaci so Ivanki Trump, ki sedaj z družino živi v Miamiju, še vedno za petami. 40-letnico so ujeli pred telovadnico. Pogovarjala se je po telefonu in jokala. 

Za Ivanko Trump so težki časi. Julija je po padcu po stopnicah umrla njena mama Ivana Trump, njen mož Jared Kushner pa je pretekli teden prestal že drugo operacijo. Kot je razkril v svoji knjigi, je Kushner, ko je še delal v Beli hiši leta 2019, zbolel za rakom na ščitnici. Rak se je očitno vrnil, zato je moral še enkrat pod nož. Operacija je bila uspešna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.