Iva Krajnc Bagola objavila fotografijo z nosečniškim trebuščkom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oglej si celoten članek

Kljub virusu se znani Slovenci in Slovenke ne dajo in so si pustno zabavo priredili kar doma. Številni so se odločili za družinsko masko. Priljubljena gledališka in filmska igralka Iva Krajnc Bagola je s soprogom, marketinškim gurujem in pisateljem, Aljošo Bagolo in njuno hčerko Sofio uprizorila pravo pustno intervencijo, kot so pokazali na Instagramu. Iva se je našemila v nosečnico z alkoholom in cigareto v roki, tudi Aljoša je v spodnji majici nagibal steklenico, njuna hčerka pa je "neodgovorna starša" kot policistka vklenila v lisice. 

Ivina družina pa ni edina, ki se je odločila za družinsko masko. Družina manekenke, spletne vplivnice in novinarke Tjaše Kokalj Jerala se je našemila v družino čebelic, družina pevke in podjetnice Hajdi Korošec Jazbinšek pa si je tudi letos nadela kostume super junakov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:07 17. Februar 2021.

    Hoho, kako smešno (kolk' so plačani za tole), vroči so kot metilbenzen in polonij210 (le dve snovi v tobačnem dimu, …

  • 21:03 16. Februar 2021.

    Uf, to se ji bo zagotovo maščevalo. Ni ravno 'dobra fora', nekaj najhujšega je, da nosečnica s kajenjem grozno škoduje …

  • 10:26 16. Februar 2021.

    super,kdo je že to?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.