Istospolno usmerjeni igralci in igralke

Foto: FameFlynet Maria Bello Foto: FameFlynet Jodie Foster Foto: FameFlynet Pictures Ellen Page Foto: Flynet Portia de Rossi Foto: Flynet Linda Hunt Foto: FameFlynet Rosie O'Donnell Foto: Žurnal24 Jim Parsons Foto: Žurnal24 Cynthia Nixon Foto: FameFlynet Zachary Quinto Foto: FameFlynet Ian McKellen Foto: Profimedia neil patrick harris
Vas zanima, kateri hollywoodski igralci in igralke so javno oznanili, da so usmerjeni istospolno, čeprav jih po večini poznamo po heteroseksualnih vlogah?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:03 23. Oktober 2015.

    U.P....pises neumnosti! Ce ze pises od kod nam je dolocen igralec znan se vsaj potrudi pa poglej po njegovi bogati …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.