Iščejo delavko v ženskih oblačilih

Foto: A. F. Oglas za delo, bizarno Foto: A. F. Oglas za delo, bizarno Foto: Žurnal24 Oglas za delo, bizarno
V eni izmed ljubljanskih antikvarjatov imajo zelo nenavadne pogoje za zaposlitev.
Oglej si celoten članek

V enem izmed antikvariatov v starem delu Ljubljane smo opazili nenavaden oglas za delo, ki se glasi: "Iščemo strokovno sodelavko. Pogoji: poznavalka bibliofilskih knjig, starost nad 30 let, nekadilka, komunikativna, da ima rada moža in družino, samostojna, da živi v Ljubljani, da je oblečena v ženska oblačila."

Nenavaden oglas oziroma pogoja "da ima rada moža in družino" ter "da je oblečena v ženska oblačila" je pri mimoidočih sprožil val zanimanja, postal pa je tudi že pravi hit na Facebooku.

Zanimanje za delo precej veliko

V omenjenem antikvariatu so nam zaupali, da se mimoidoči pogosto šalijo, ali ženska oblačila pomenijo erotično perilo, zato je lastnik ta pogoj zbrisal, a žal tako, da je še vedno viden.

Nekateri pa so oglas očitno le vzeli resno, saj naj bi bilo zanimanje za omenjeno delovno mesto precej veliko, so še izdali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    13:18 13. Maj 2013.

    Katoliban predvidevam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.