Iryna Sabinina nova šefinja

Foto: Mediaspeed/Katja Kodba Sabina Remar in Iryna Osypenko Nemec Foto: Mediaspeed/Katja Kodba Marija Veljanovska Nemec in Iryna Osypenko Nemec
Prelepa Iryna Osypenko Nemec je ustanovila modno agencijo in pod svoje okrilje vzela številne znane manekenke.
Oglej si celoten članek

Iryna Osypenko Nemec se podaja v poslovne vode. "Manekensko šolo že imam, modna agencija pa bo le nadgradnja tega. Zastopala bom tako uveljavljene obraze na slovenski modni sceni kot tudi nove, sveže obraze. Poleg tega se bom ukvarjala še z organizacijo dogodkov in promocijo. Stranke me že kličejo in posel je že v polnem zagonu. Med znanimi obrazi imam pod svojim okriljem Tjašo Kokalj, Karin Škufca, Ana Marijo Avbelj, Taro Zupančič in druge," nam je zaupala dolgonoga lepotica.

Več kot očitno je v sklepanju poslov zelo uspešna, saj je druženje po nedavni modni reviji poročnih oblek izkoristila tudi za novačenje novih sodelavk. V svojo agencijo je namreč uspešno povabila Sabino Remar. "Sabina je ena najboljših manekenk v Sloveniji in je vedno dobrodošla. Vsekakor so družabni dogodki priročni za sklepanje poslov. Tam, kjer se malo poje in popije, pogovor takoj lažje steče." Sabina pravi, da se sodelovanja z Iryno že zelo veseli: "Z Iryno sva v modnem svetu že dolgoletni kolegici in ker je na tem področju zelo prodorna, verjamem, da se bo zelo potrudila za svoje modele, bolj kot katera druga agencija v Sloveniji. V teh letih sem si nabrala kar nekaj izkušenj, tako pozitivnih kot negativnih, vendar mislim, da je čas za spremembe na boljše."

Iryni pa po lepotice ni treba daleč, saj jih ima nekaj celo v svoji družini. Irynin svak Primož Nemec je namreč poročen s prelepo Makedonko Marijo Veljanovsko, v Sloveniji pa kot manekenka občasno dela tudi Marijina sestra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:41 24. Januar 2012.

    novica, da te kap...dobesedno!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.