Iris skrivnostna o svoji novi ljubezni

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Manekenka in misica Iris Mulej je na novo zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je poleti Iris Mulej razšla s svojim dolgoletnim fantom Črtom Slavcem, je sedaj že na novo zaljubljena. A o svojem novem izbrancu ne želi še veliko povedati. "Ne bi še o tem govorila (smeh). Vse je še novo in ne bi želela razkriti," je povedala, a le razkrila, da nista dolgo skupaj. "Se pa poznava že dlje časa," je še dodala.

Pred dnevi smo poročali, da je tudi njen bivši fant Črt srečno zaljubljen. Na vprašanje, kako gleda na njegovo novo dekle, je Iris povedala, da je dekle super ter da so se vsi že spoznali. Je pa ostala s Črtom v dobrih odnosih in bosta prijatelja še naprej, je še razkrila Iris.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • iko
    09:13 27. Oktober 2013.

    kaj je pa ta nastavljačica danes zajtrkovala? niste še doumeli, da ta silikonjača prav ampak čisto prav nobenega ne zanima, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.