Kaj se je po drugi sezoni kuharskega šova Gostilna išče šefa zgodilo s priljubljeno Ireno Rovanšek?
Mladenka se je takoj vrgla v delo. V Tržiču je prevzela Gostilno Pr' Krvin, pri čemer sta ji bila Jani Jugovic in Teja Perjet, prav tako tekmovalca šova Gostilna, v veliko pomoč, je Irena povedala za naš medij.
A svoje sreče Irena v tej restavraciji ni našla. "Po treh, štirih leti sem spoznala, da to ni zame, saj me je slaščičarstvo od nekdaj bolj zanimalo in sem se ves čas izobraževala v tej smeri. Nekaj časa sem kot demonstratorka delala za podjetje, ki je prodajalo material za slaščičarstvo. Slaščičarje sem učila novosti in se imela možnost še dodatno izobraziti na tem področju.“
Irena se je sicer sladkih skrivnosti učila od slovitih mednarodnih imen slaščičarstva - Maria Di Costanza, Toma Salvatoreja, Nikosa Tzagarakisa ...
"A to mi še vedno ni bilo dovolj, saj sem rada samostojna in sem si želela svojo slaščičarno,“ je za Žurnal24 še dejala. Želja se ji je izpolnila. Na Kozini je sredi pandemije odprla slaščičarno Konna. "S fantom Vitom, ki je bil vodja v prepoznavnih kavarnah in si je tudi želel na svoje, sva dober tandem. On ima čez strežbo in koktajle, jaz pa slaščičarno.“
V slaščičarni delajo tri osebe, v strežbi pa sedem. S prometom je Irena, ki je sedaj temnolaska, zadovoljna. "Ne bomo jamrali, a stremimo k temu, da smo vsak dan boljši,“ še dodaja.
Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!
Bedni osebki, naj gredo na rumeni tisk v rubriko trači. Vse za samopromocijo !
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …
Pa kako ste zgrešili naslov-začeti bi se ja moralo "Znane Slovenke".....