Inja Zalta se je oglasila: Nisem si predstavljala, da bo taka scena

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Sem v Sloveniji, uspelo mi je,“ sporoča Inja Zalta, ki je pretekli teden javno zaprosila za pomoč
Oglej si celoten članek

Igralka iz serije Usodno vino, Inja Zalta, je pretekli teden dvignila veliko prahu, saj je zaprosila za finančno pomoč. Njeno prošnjo smo Slovenci sprejeli z mešanimi občutki – nekaterim se je lepotica zasmilila in izrazili so ji podporo, drugi so jo kritizirali. Več o tem TUKAJ.

to pravi igralka Po Inji Zalti zaradi klica na pomoč udrihajo brez milosti:  Ne nasedajte, to je Meduza
Kako priljubljena je Inja, se je pokazalo takoj, saj je v dveh dneh prejela več kot 700 donacij, dovolj, da se je lahko vrnila domov.

"Vsem bi se rada opravičila, ker vam nisem odpisala ali vas poklicala nazaj, ampak tole je bilo zame kar veliko in sploh nisem mogla gledati na telefon. Hvala, hvala za vso podporo, za vse lepe besede, za vse komentarje, lepe in grde, za vsak dinarček, res iz srca hvala. Nisem si predstavljala, da bo tak odziv, da bo taka scena. Moj namen nikoli ni bil, da bi kogarkoli prizadela ali da bi se slabo počutil. V tistem trenutku sem potrebovala pomoč in res nikoli ne prosim za pomoč. Lažje je bilo prositi publiko kot posameznika, da mi posodi nekaj denarja. Vem, da se čudno sliši, ampak taka sem. Rekla se si, Inja, glej, veš, čez kaj greš, v kakšni situaciji si. Veliko bazo fanov imaš in sledilcev, zakaj ne bi njih prosila za pomoč, za neko simbolično, za kavico, ker če skupaj stopimo, lahko veliko naredimo. Mogoče bom zbrala za to virusno obdobje v Los Angelesu,“ je zapisala in razložila, da se je čez lužo preselila, ker želi tam ustvarjati, kreirati, rasti, se učiti.

kritika za kritiko Znani Slovenec o Injinem videu: Že ko pomislim na to, me je sram

"Vložila sem vse, kar sem imela, zato da sem šla tja in sledila sanjam. Veste, da tam ne morem opravljati vseh služb, ker mi to delovno dovoljenje ne dovoli. Potrebnih je več 1000 dolarjev na mesec, da lahko tam preživiš. Vem, da je v Sloveniji  standard drugačen in da smo vsi v istem sranju in da gremo čez težka obdobja. A v tistem trenutku nisem vedela, kaj naj naredim. Zdaj se mi zdi ta ideja čisto nora. Nisem pomislila, kako se bo Slovenija na to odzvala. Sem kar malo pozabila, kako je tukaj, trudim in delam vse, kar lahko, tudi to bom povrnila na takšen ali drugačen način. Hvala, ker verjamete vame. Res zelo zanimiva izkušnja. Sem v Sloveniji, uspelo mi je. Hvala. Upam, da bo šlo to čim prej mimo in da bomo vsi OK. Držite se. Pošiljam vam velik topel objem, rada vas imam,“ je še dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inja Zalta 🌙🌿 (@zainja) on

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 15:00 31. Marec 2020.

    Lahko bi zaprosila denar tudi v Ameriki.

  • 04:03 31. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 01:21 31. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite-- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.