Incident na Čopovi: Goloba branila kar Tina in ne varnostnik!

Foto: Nebojša Tejić/STA
Foto: Nebojša Tejić/STA
Še preden se je premier sploh zavedel, kaj se je zgodilo, mu je v obrambo že skočila njegova Tina.
Oglej si celoten članek

V soboto se je na Čopovi ulici v Ljubljani zgodil manjši incident, v katerega so bili vpleteni Robert Golob, Tina Gaber in mimoidoči neznanec, ki naj bi bil vidno okajen. Ta se je namreč zaletel v premierja, pomagal pa mu ni varnostnik, temveč njegova partnerica Tina Gaber, ki je neznanca brž odrinila in mu nekaj zabrusila.

Neljubi dogodek so za Žurnal24 potrdili tudi v Kabinetu Predsednika vlade in dodali, da je bila tovrstna situacija izjema. "V soboto se je v Ljubljani mimoidoči očitno namerno zaletel v predsednika vlade in njegovo partnerko. Domnevamo, da je šlo za tujca, ki ni prepoznal predsednika. Predsednikova partnerka Tina Gaber je instinktivno mimoidočega odrinila proti varnostniku, ta pa je postopal skladno z ustaljenimi smernicami. Podobnih situacij v mandatu predsednika vlade dr. Roberta Goloba še ni bilo. Večinoma ljudje pristopajo do predsednika z željo po pogovoru ali fotografiranju in so ob tem spoštljivi," so sporočili. Dogodek predsednika in njegove partnerke očitno ni preveč vznemiril, saj sta mirno nadaljevala z nakupovanjem v eni izmed trgovin na Čopovi ulici. 

Tina Gaber v zadnjem času deli več zasebnih utrinkov s premierjem, tako je decembra pokazala, kako sta okrasila božično drevesce, nedavno pa je objavila tudi fotografijo s sobotnega izleta. Ta objava je požela veliko pozitivnih komentarjev, saj sta bila kot par zelo modno usklajena, tako kot tudi v soboto, ko je prišlo do neljubega incidenta. Da ima Tina občutek za modo, ni skrivnost, očitno pa je nekaj modnega navdušenja prenesla tudi na premierja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 05:01 1. Februar 2024.

    pijanček se zaleti v njega ona pa je heroj,a se v vas še ni nikoli nihče zaletel

  • 23:24 31. Januar 2024.

    Samo res, Tina je sigurno večji dec kot Golobček. Jaz jo imam že dolgo na sumi, da je transvestit,

  • 16:07 31. Januar 2024.

    Še dobro, da ima varnostnico Tinco. Nikamor brez varnostnice! Bo varnostnica odlikovana z redom časti in slave za narod za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.