Ilkin Beni razkril: To je razlog za razpad ljubezni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njen bivši je razvezal jezik ...
Oglej si celoten članek

Konec lanskega leta se je razvedelo, da je naša vrhunska smučarka Ilka Štuhec (29) spet samska. Z deset let starejšim Benijem Mattijem, vodjo tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli, sta bila par od leta 2017. 

Ilka in Beni o svoje zvezi nikoli nista javno govorila, je pa slednji za švicarski tabloid Blick razkril, kaj je botrovalo koncu njune zveze, kot poroča Ekipa 24. "Še vedno se zelo dobro razumeva, toda glede na to, da si Ilka ni mogla predstavljati, da bi se preselila v Švico, jaz pa nisem imel nobenega namena, da bi se preselil v Slovenijo, sva skupaj ugotovila, da taka ljubezen na dolgi rok ne bo mogoča. Zato sva se sporazumno razšla," je povedal Matti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:03 18. Februar 2020.

    Ja, ja... najprej denar, potem vse ostalo, kajne Ilka? Če bi bila ljubezen res prava (z obeh strani) bi že …

  • 10:53 17. Februar 2020.

    je pa ta bivši kriv, da je razdrla zmagovalno ekipo in danes je daleč zadaj.........kdo normalen gre in odpusti celo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.