Ikonska vizija božanskih detajlov

Foto: Žurnal24 (Foto: Arhiv organizatorja)
Detajli, na katere niste pozorni. Namesto vas jih je ujel Gorazd Vilhar, čigar odprtje razstave z naslovom Božanski detajl bo potekalo ob 20. uri v prvem preddverju Cankarjevega doma.
Oglej si celoten članek

Po 25 letih bivanja in fotografskega delovanja v tujini je Gorazd Vilhar v Sloveniji manj znan, kot bi moral biti. Izrazito ikonska vizija tega umetnostnega zgodovinarja slovi po svojem nagnjenju k čudovitim barvam in presenetljivim detajlom.

Njegov obsežni fotografski opus, ki se pretežno osredotoča na Japonsko, z izjemno poglobljenostjo in umetniškim čutom razkriva tradicijo in lepoto te bogate in pogosto skrivnostne vzhodne kulture.

Vstop je prost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.