Idealne plaže za muckanje

Foto: Žurnal24 Priporočamo tudi Wildcat Beach v Kaliforniji. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ste si že od nekdaj želeli seksati na plaži? Predstavljamo vam deset romantičnih kotičkov, ki so idealni za počitniški seks.
Oglej si celoten članek

Sonce, plaža, kristalno čisto morje in koktajli. V grobem je to vse, kar človek potrebuje za prijetno poležavanje na plaži. A nekateri so za adrenalin, da ne poudarjamo, da je večina za vroče. In kaj je bolj adrenalinskega in vročega kot predati se strastem na obali.

Pri tem je izbor plaže zelo pomemben. V nekaterih državah je seks v javnosti velik greh, ki je kaznovan z ječo. Tudi čistoča in odmaknjenost sta zelo pomembna dejavnika, ki bosta veliko prispevala k hitremu in kakovostnemu orgazmu. Pogumnim parom predlagamo naslednje destinacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.