Ice T-ja aretirali sredi New Yorka

Foto: Žurnal24 ice t
Kmalu po operaciji njegovega psa so Ice T-ja aretirali newyorški policisti.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Ice T svojega psa Spartacusa odpeljal na operacijo k veterinarju, so ga newyorški policisti vklenili v lisice. Pridržali so ga, ker med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, izkazalo pa se je tudi, da je imel neveljavno vozniško dovoljenje.

Nekdanji raper, ki zdaj v seriji Zakon in red gradi igralsko kariero, je svoji ženi Coco preko Twitterja sporočil, da se je zjutraj zapletel z možmi v modrem: "Tako je, Ica so zjutraj aretirali, vendar ne vemo, zakaj. Izpustili so ga. Ustavili so ga, ker ni bil pripet z varnostnim pasom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.