Hudi časi za Hajdi Korošec: "Večkrat se zjočem, ponoči se zbujam"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Upa na čudež.
Oglej si celoten članek

Pevka, podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec je vedno iskrena s svojimi sledilci, tudi, ko ji je težko. Trenutno se sooča z veliko življenjsko preizkušnjo, njena mama je v kritičnem stanju in leži na intenzivnem bolnišničnem oddelku. To je razkrila že v začetku tedna, sedaj pa se je sledilcem zahvalila za sočutje in spregovorila o bolečini. 

"Največ se naučimo iz bolečine. Bolečina je pomemben del našega razvoja, našega videnja in razumevanja stvari. Ravno zaradi tega je bolečina tista, o kateri bi se morali več in bolj odprto pogovarjati. Si jo dovoliti pokazati, ker nič ni narobe s tem, če nekaj boli. Ravno zaradi bolečine smo še večji, boljši in bolj razumevajoči ljudje. Jaz bom o stvareh vedno govorila realno in iskreno, zato sem tudi iskreno povedala, kaj se dogaja v mojem življenju. Kako jaz to doživljam in se borim. Ni lahko. Večkrat na dan se zjočem, ponoči se zbujam. To so težke stvari in z njimi se soočam, kakor se najbolje znam. Je pa res, da sem vedno bila takšen človek, da sem se čez bolečino najlažje pretolkla z delom, tako da sem se zaposlila. V svojih trenutkih sem že predelovala in se zjokala, a da se tem občutkom nisem pustila ugonobiti. Vedno sem se nekako znala potegniti ven iz tega, predvsem z delom in s tem, da sem bila obkrožena z ljudmi, ki so mi blizu, ki jih imam rada in me cenijo ter spoštujejo in jaz njih," je v čustvenem nagovoru, ki mu v celoti lahko prisluhnete TUKAJ, povedala Hajdi.

Sledilcem na Instagramu pa je razkrila tudi nove podrobnosti v zvezi z mamo. "Mami se še vedno ne da. Ni enostavno tega gledati, ampak v tem trenutku je vse v njenih rokah. Zdravniki so odlično opravili svojo vlogo, da ne govorim o medicinskem osebju, ki dela na intenzivnem oddelku, kakšni poklici so to! Jaz pa še vedno ostajam pozitivna in verjamem v čudež," je še razkrila. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 12:50 22. September 2023.

    Pravijo že od pamtiveka.....delo krepi človeka....kaj pa bluzenje?

  • 18:53 21. September 2023.

    Ja in? Tako kot veliko Slovencev!

  • 16:04 21. September 2023.

    Iskanje pozornosti na zelo nizkoten način.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.