Hud udarec za Bonham Carterjevo

Foto: Žurnal24 Helena Bonham Carter je poročena z režiserjem Timom Burtonom.
Igralka Helena Bonham Carter je v avtomobilski nesreči izgubila štiri družinske člane.
Oglej si celoten članek
Bonham Carterjeva je takoj, ko je slišala za vest, za nedoločen čas prekinila snemanje novega filma o Terminatorju in odpotovala v Veliko Britanijo.

Tragedija se je zgodila med safarijem v Južnoafriški republiki. Na manjšem avtobusu, s katerim se je prevažala njena družina, je počila guma, nakar je vozilo obrnilo na streho. Nesrečo je preživela igralkina 51-letna sestrična Fiona Bonham Carter, umrl pa je Fionin 14-letni sin Marcus, njena mati Brenda, njen očim in njena svakinja.

"Vest nas je močno pretresla. Helenin asistent mi je povedal, da je igralka popolnoma strta in da preprosto ne more verjeti, da se je to zgodilo," je izdal neimenovan vir.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.