Hrvaška je nova francoska riviera

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Če bi slavni pisatelj F. Scott Fitzgerald, ki je bil zaljubljen v francosko riviero, živel v današnjih časih, bi se gotovo zaljubil v hrvaško obalo, piše znana ameriška revija, ki je sosednjo obalo proglasila za novo francosko riviero.
Oglej si celoten članek

Na tisoče otočkov, kristalno čisto Jadransko morje in okusna hrana so le tri od pohval, s katerimi revija Vanity Fair opisuje hrvaško obalo. Pravijo, da je to destinacija leta, ki jo je vredno obiskati, ameriškim turistom pa priporočajo, da se do naših južnih sosedov odpravijo kar z jahto ali jadrnico, da zaplujejo do čudovitega Visa, ki se ponaša s čudežno naravno luko, pa do otoka sivke – Hvara.

Škampi skačejo na krožnike

Poleg plavanja, potapljanja in uživanja v skritih zalivih ameriška revija bralcem priporoča tudi obisk restavracij, kjer "škampi in jastogi z ribiških ladij kar skačejo na krožnike". K popularizaciji hrvaškega turizma so v preteklih letih pripomogli tudi zvezdniki, ki za pobeg pred nadležnimi paparaci vse pogosteje obiščejo naše sosede.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.