House paradi bosta vladala Plastik Funk

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Poletje, sonce in vročina so kot nalašč za house parado, ki bo v začetku avgusta že šesto leto zapored vladala Ptuju.
Oglej si celoten članek

Ko se je leta 2007 prvič zgodil Summer House Parade, si marsikdo ni mislil, da bo doživel tudi njegovo šesto edicijo. Ta bo 4. avgusta zasedla parkirišče za avtobusno postajo na Ptuju, kamor prihaja priznani nemški tandem Plastik Funk.

Plastik Funk, ki prihajata iz Duesseldorfa, sta lani in v začetku letošnjega leta nanizala kar nekaj hitov, ki so dosegli več kot milijon ogledov na spletni strani YouTube, med drugim sta svetovna plesišča osvojila s komadi, kot so Everybody Dance Now, Ready Or Not, What Love Can Do, WHO in All For You.

Družbo jima bosta na odru delala njuna varovanca iz Slovenije Blue & Deep, ki sta se letos prvič predstavila tudi na Winter Music Conference v Miamiju in na dogodku H5O pod okriljem Paula Oakenfolda.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.