Hotelska kamera: To je zadnja fotografija pevca One Direction

Foto: Profimedia liam payne soba Foto: Profimedia liam payne soba Foto: Profimedia liam payne soba Foto: Profimedia Liam Payne
Smrt je komentirala njegova družina, dekle Kate Cassidy pa še ne.
Oglej si celoten članek

Včeraj je svet pretresla novica o smrti 31-letnega pevca Liama Payna, ki je zaslovel s skupino One Direction. Zanj je bil usoden padec s tretjega nadstropja hotela v Argentini. Številni oboževalci so mu v joku pred hotelom prižigali sveče in prinašali cvetje.

Zadnjo njegovo fotografijo je posnela hotelska kamera, preden je pevec, ki je nosil belo majico brez rokavov, vstopil v dvigalo.

Foto: youtube Liam Payne

Njegova hotelska soba je bila v popolnem razsulu. V njej so našli steklenico viskija, vžigalnik in mobilni telefon. Pevec je pred smrtjo razbil ekran televizije, kar si lahko ogledate v galeriji. V kopalnici je bila poleg voska zažgana folija, na mizi pa raztresen bel prah, za katerega oblasti domnevajo, da je kokain.

"Naša srca so zlomljena. Liam bo za vedno živel v naših srcih in spominjali se ga bomo kot sladke, zabavne in pogumne duše. Kot družina se podpiramo po svojih najboljših močeh in iščemo zasebnost in prostor v tem težkem obdobju," je njegova družina povedala za BBC. Njegovo dekle Kate Cassidy se na smrt še ni odzvalo.

Pevec je padel kar 14 metrov v globino. Obdukcija je pokazala, da je ob padcu utrpel 25 poškodb, tako notranje kot zunanje krvavitve. Zato mu ni bilo več pomoči. V času padca je bil sam.

Malo pred smrtjo je menedžer hotela v paniki poklical reševalce, saj se je zbal za življenje Liama. Vsebino telefonskega klica preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.