Hollywoodski Slovenec prekinil z zaročenko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Enajst mesecev po tem, ko sta se zaročila v okviru šova The Bachelor, sta se Slovenec Ben Flajnik in njegova izbranka Courtney Robertson razšla.
Oglej si celoten članek

Ben in Courtney sta še pred dobrim mesecem dajala vtis, da sta noro zaljubljena, ko sta obiskala obalo San Francisca. Ben, ki ima slovenske korenine, je za ta kraj dejal, da bi bil popoln za njuno poroko, ki pa se očitno ne bo zgodila. Ameriška revija Us Weekly poroča, da je pravljice za Bena in Courtney konec.

Zaenkrat še ni znano, zakaj sta šla vsak svojo pot, lahko pa ugibamo, da je za to krivo Benovo varanje komaj štiri mesece po tem, ko se je zaročil. Ben je sicer kasneje vse skupaj zanikal in prisegel na očetovem grobu, da je le poljubljal staro prijateljico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.