Hoffman se vrača kot Focker

Foto: Žurnal24 Hoffman bo le odigral očeta Bena Stillerja. (Foto: Reuters)
Čeprav se je Dustin Hoffman odločil, da ne bo igral v nadaljevanju filma Njegovi tastari, ki se bo imenoval Little Fockers, se k snemanju vseeno vrača.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj tedni se je nadaljevanje filma Njegovi tastari, ki so ga poimenovali Little Fockers, namesto na kinematografska platna vrnilo nazaj v montažo. Predvajanje so namreč preložili, saj končni izdelek ni bil dovolj dober in bodo zato posneli več dodatnih prizorov.

Med novimi prizori bodo tudi taki, kjer bo vlogo očeta Bena Stillerja prevzel Dustin Hoffman. Šest novih scen bo posnetih v naslednjem tednu, sprva pa Hoffman pri snemanju ni sodeloval, saj se z ustvarjalci filma ni uspel dogovoriti o plačilu. Ker je film stal manj, kot so predvidevali, bodo ostanek denarja dali legendarnemu igralcu.

V filmu Little Fockers bodo igrali Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Jessica Alba, Laura Dern in Harvey Keitel. Režiser je Paul Weitz, v kinematografe pa bo prišel decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.