Hočeš poroko? Zberi milijon prijateljev!

Foto: Žurnal24 Skupina ima šele slabih 12 tisoč članov. (Foto: Shutterstock)
Bodoča nevesta je od svojega zaročenca dobila nenavadno zahtevo, ki pa je najverjetneje ne bo mogla izpolniti.
Oglej si celoten članek

Britanca Kelly Coxhead in Paul Mappletorpe sta po desetih letih zaroke končno določila datum poroke: 11. november 2011. Toda Paul od svoje zaročenke ne pričakuje le, da se bo ubadala s poročno obleko, čevlji, pričesko in podobnim, temveč mora do omenjenega datuma na Facebooku zbrati vrtoglavo število prijateljev, drugače poroka odpade.

"Po desetih letih sem mu rekla, da je že čas, da me odpelje do oltarja. Rekla sem mu celo, da bom ustanovila skupino na Facebooku, s čimer se je strinjal, toda sedaj zahteva, da zberem milijon ljudi, ki me bodo podpirali," je povedala nesrečna Kelly, ki pravi, da svojega zaročenca ne more omehčati.

"Na svetu živi več kot šest milijard ljudi. En milijon je manj kot en odstotek. Njen oče se skupini še ni priključil, pa bi me moral podpirati," pravi neomajni Paul. Skupina ima trenutno okoli 12 tisoč članov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.