Hiša naše igralke vas bo sezula!

Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak Foto: Planet TV Riba, raca, rak
Še znani Slovenec je rekel, da lepše hiše v življenju še ni videl …
Oglej si celoten članek

V sinočnji oddaji Riba, raca, rak na Planet TV je za zvezdniške goste kuhala igralka Maja Blagovič, ki je kar 35 let igrala v gledališču v Trstu, ljubitelji serij pa se jo dobro spominjajo po vlogi Marije iz Ene žlahtne štorije. Rojena Mariborčanka danes živi na Krasu in to v hiši, ki vas pusti odprtih ust. A ne le zaradi velikosti, pač pa številnih spominkov in umetniških del, ki jih je naslikal njen sin ter dih jemajoče galerije, kamina in vrta. Pokukajte v fotogalerijo. 

Maja pa svojih gostov, pevke Gaje Prestor, pevca Tilna Lotriča, komika Luka Korenčiča in glasbenika Mikija Vlahoviča ni osupnila le z ambientom in jedmi, za katere se je po sveže morske sestavine odpravila v Trst, temveč je za presenečenje poskrbela tudi z glasbenim gostom, s katerim je Miki nato zaigral celo v duetu. 

Foto: Planet TV Riba, raca, rak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:55 7. September 2024.

    Meni osebno ta hiša sploh ni všeč, a okusi so različni.

  • 19:13 6. September 2024.

    Kdo je to ?

  • 11:33 6. September 2024.

    Odlična oddaja, odlična igralka! Najbolj me je presenetila, ko je zaigrala Marijo! Pa še glasbeno ozadje iz nadaljevanke "Ena žlahtna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.