Hillary ni dvomila v Billovo ljubezen

Foto: Žurnal24 Hillary ni nikoli dvomila v Billa.
Nekdanja prva dama in aktualna predsedniška kandidatka Hillary Clinton je v pogovoru za televizijo CNN spregovorila o nezvestobi svojega moža Billa.
Oglej si celoten članek

Nekdanja prva dama in aktualna predsedniška kandidatka Hillary Clinton je v pogovoru za televizijo CNN spregovorila o nezvestobi svojega moža Billa. Deset let po aferi Lewinsky je tako povedala, da nikoli ni dvomila v njegovo ljubezen. Dodala je: "Prav tako nisem nikoli izgubila zaupanja v svojo hčerko in v našo veliko družino, vedno sem se namreč zavedala svoje odgovornosti".

S
enatorka iz New Yorka je povedala tudi, da je morala zares dobro premisliti, kako naj ravna, da bo prav tako zanjo kot za njeno družino. Priznala je, da je bila v prvem trenutku zelo prizadeta in razočarana. Spoznala je, da človek v takem trenutku ne sme sprejeti nobenih odločitev.

Afera takratnega predsednika Billa Clintona s praktikantko v Beli hiši Monico Lewinsky je bila prvič omenjena v noči na 18. januar 1998 na spletni strani Drudge Report. Po vztrajnih obtožbah je Clinton naposled priznal, da je imel razmerje z gospodično Lewinsky. Ker je o razmerju sprva lagal pod prisego, so proti njemu sprožili tudi postopek za razrešitev, v katerem pa je bil oproščen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.