Helen Mirren odvrgla krpice

Foto: Žurnal24
Helen Mirren je za novo izdajo časopisa New York Magazine pokazala vse svoje čare, saj je nesramežljivo pozirala gola v kadi.
Oglej si celoten članek

Igralka, ki bo prihodnji mesec upihnila 65 svečk, je fotografu Juergenu Tellerju pozirala tudi za potrebe svojega novega filma Love Ranch, v katerem igra prvo damo nekega bordela.

 

Uživala v bordelu

Zvezdnica je med golim fotografiranjem razkrila, da se je hitro navadila na prisotnost erotičnih igračk in rožnatega perja, ki so glavni rekviziti v drami. Helen pravi, da je naravnost uživala v snemanju, saj si je že dolgo želela igrati negativen lik.

 

Foto: Žurnal24 Helen Mirren

"Prav neverjetno je, kako hitro sem se navadila na vse pripomočke, ki so prisotni v javni hiši. Resnično sem uživala, saj sem končno dobila priložnost zaigrati slabo dekle," je razložila oskarjevka.

 

Dramo Love Ranch je režiral Helenin soprog Taylor Hackford, v filmu pa bo zaigral tudi Joe Pesci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.