Heidijina seksi različica krize srednjih let

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sodeč po zadnjih fotografijah, ki jih je objavila na Twitterju, ima supermanekenka Heidi Klum krizo srednjih let.
Oglej si celoten članek

Heidi Klum je svoje sledilce na Twitterju pred dvema dnema presenetila s seksi fotografijo zgoraj brez, s čimer je spet hotela pokazati, kako dobro je videti pri 40 letih in štirih otrocih.

Od supermanekenke smo zadnje čase vajenih takšnih objav, ob čemer se marsikdo sprašuje, ali je nastopila srednjih let. Nekateri tuji mediji so se namreč razpisali, da bi se morala Heidi sprijazniti, da ni več stara 20 let in da takšno hvalisanje s svojo postavo ni več primerno. Kaj pa pravite vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.