Heathov pogreb ostaja skrivnost

Foto: Žurnal24 Pred mrtvašnico Frank E. Campbell, kamor se je igralčeva družina prišla poslovit
Igralčevo truplo je bilo do petka v mrtvašnici Frank E. Campbell, v petek popoldne pa so leseno krsto z igralcem premestili.
Oglej si celoten članek

Družina tragično preminulega igralca Heatha Ledgerja je priletela iz rodne Avstralije v ZDA, da bi uredila podrobnosti okoli igralčevega pogreba.

Vhod v mrtvašnico, kjer je ležalo truplo princa teme, kakor se ga je že prijel vzdevek po zadnji vlogi Jokerja v filmu o Batmanu, je bil ob prihodu družine strogo zastražen s številnimi možmi postave. Skozi policijske barikade se ni uspelo prebiti ne reporterjem ne TV snemalcem. Dostavili so tudi črno obleko, v katero bo igralec oblečen na svoji zadnji poti.

Novinarjem so prehod do vhoda mrtvašnice preprečevale policijske barikade. © Reuters

 
Igralčevo truplo so premestili iz njegovega zadnjega "domovanja" v New Yorku v petek okoli 16h. Ledgerjeva publicistka Mara Buxbaum je povedala: "Pogreb in opravila okoli pogreba bodo po navodilih družine zasebni in daleč od oči javnosti."

Ravno zato ostajajo vse podrobnosti okoli igralčevega pogreba zavite v skrivnost. Znano je le, da je bilo truplo odpeljano na neznano letališče, po nekaterih podatkih je lesena krsta namenjena v Los Angeles, ki naj bi bil samo vmesna postaja do Ledgerjevega rodnega mesta Perth v Avstraliji.

Medtem pa policija še vedno trdi, da ne bo zaslišala igralke Mary-Kate Olsen , ki je bila prva oseba, ki jo je poklicala maserka po tem, ko je v torek našla igralčevo truplo v njegovem stanovanju na Manhattnu. Vse, ki so bili na prizorišču tragičnega dogodka, so preiskovalci podrobno zaslišali in bili zadovoljni z njihovim sodelovanjem, "zato ni nobene potrebe po zaslišanju Olsenove" , je poudaril Paul Browne , predstavnik newyorške policije za stike z javnostmi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.