Hčerko ene največjih zvezd današnjega časa bo modnem debiju kritizirajo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sunday Rose Urban mora poslušati kritike.
Oglej si celoten članek

Hčerka Nicole Kidman in pevca Keitha Urbana, 16-letna Sunday Rose, se je zadnji dan pariškega tedna mode prvič sprehodila po modni brvi, in sicer za modno hišo "Miu Miu". Doletela jo je celo ta čast, da je odprla modno revijo za kolekcijo pomlad in poletje 2025.

Čeprav je Sunday svojo nalogo opravila več kot odlično, pa se je oglasilo kar nekaj zlobnih jezikov, ki menijo, da brez manekenskih izkušenj ne bi smela debitirati na takšnem prestižnem dogodku. Lepotičko so označili za "nepo baby", izrazom, o katerem se je veliko govorilo leta 2022.

Besedna zveza “nepo baby” oz. “nepotism baby” označuje otroke, ki so se rodili slavnim staršem, in so zaradi njih tudi sami postali slavni. 

"Vse manekenke imajo slavne starše," je nekdo pokomentiral Sunday, neki drugi komentator pa je dodal, da ima otrok slavnih že vrh glave.

Omenjeno modno revijo je zaprl Willem Dafoe. Gre za njegov prvi nastop na modni reviji od leta 2012. 

Šefica blagovne znamke Miuccie Prada je znana po tem, da je na modno brv pripeljala že številne znane osebnosti. Poleg Sunday Rose Kidman-Urban in Willema Dafoeja so se po modni pisti sprehodile tudi zvezde, kot so 50-letna Hilary Swank, 40-letna Alexa Chung in 34-letna Eliot Sumner, hčerka pop glasbenika Stinga (73).

V prvi vrsti je bilo tudi veliko zvezdnikov, ki so občudovali novo kolekcijo in prvenec Sunday Rose. Med gosti sta bili igralki Shailene Woodley (32) in Daisy Ridley (32) ter pevka Camila Cabello (27).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.