Hčerka Milene Novak podedovala mamine gene

Foto: instagram
Foto: instagram
Nikoli ne bi rekli, da ima naša lepa voditeljica že polnoletne otroke.
Oglej si celoten članek

Voditeljica in novinarka Milena Novak nikoli ni izpostavljala svojih otrok, čeprav je mama postal že pri rosnih 23. in pravi, da ji ni žal, saj sta skoraj 18-letni sin in 14-letna hčerka že povsem samostojna. Ponosna mamica razloži, da ju v preteklosti ni izpostavljala, ker je želela, da znata sama presoditi, ali jima to ustreza.

Foto: Osebni arhiv Milena Novak

Milena je sicer že skoraj 20 let  poročena z nekdanjim uspešnim košarkarjem Ernestom Novakom, kateremu je usodni "da" dahnila pri 22. Leto po poroki se jima je rodil sin Tian, kasneje pa še hčerka Ema. Tako kot starša sta tudi Tian in Ema odlična športnika. Tian, ki je gimnazijec, trenira boks, mlajša Ema pa je  evropska podprvakinja v modern plesu. Voditeljica pravi, da hčerko, če se le da, spremlja na evropskih in svetovnih tekmovanjih. Dodaja še, da sta oba zelo pridna v šoli, sin pa ima tudi že prvo ljubezen. "Tako sta že samostojna, da ju zelo težko prepričam, da gresta kam z mano. No, sin sedaj gre, kadar se nam pridruži tudi njegovo dekle," pravi Milena. 

Foto: Osebni arhiv Milena Novak

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:44 9. Februar 2024.

    Eno vprasanje…a se da najet mamo in hci skupi za eno noc al sam posebi? …sprasujem za prjatla!

  • 18:45 9. Februar 2024.

    V čem so nekaj posebnega tile ''slavni'' - čist navaden folk!!!!!

  • 15:59 9. Februar 2024.

    A zdaj pa že o čisto neznanih ljudeh pišete? Vam je zmanjkalo "zvezd"?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.