Hčerka Jima Carreyja želi uspeti

Foto: Fame Pictures
Foto: Fame Pictures
Štiriindvajsetletna hči slavnega hollywoodskega igralca si želi uspeti brez pomoči slavnega očeta. Odločila se je za nastop v šovu American Idol.
Oglej si celoten članek

Jane Carrey, hčerka slavnega hollywoodskega igralca Jima Carreyja, se je odločila preizkusiti srečo v novi sezoni oddaje American Idol. Njena velika želja namreč je, da bi ji uspelo dokazati, da zna peti, ne da bi jo pri tem obravnavali drugače zaradi njenega priimka.

"Ni lahko odraščati ob slavnem očetu in težje je uspeti v tem poslu," je povedala mati dveletnega sinčka, ki se je pred kratkim ločila, preživlja pa se kot natakarica. "Na ta način bom poskusila najti svoje mesto pod soncem," je še dodala Jane, ki se je na avdiciji žiriji predstavila in jo navdušila s pesmijo Something To Talk About Bonnie Raitt, ki ji je prinesla nadaljnjo udeležbo na tekmovanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.