Harry prvi britanski žurer

Foto: Žurnal24 Princ Harry ima velikokrat težave z ravnotežjem.
Princ Harry, čeprav šele tretji v vrsti za britanski prestol, je vendarle dobil krono. Razglašen je bil za kralja britanske zabavne scene.
Oglej si celoten članek

Vodilni organizator zabav na Otoku, družba Confex, je v obrazložitvi naziva zapisala, da je princ nenehno opažen v najuglednejših klubih in barih, nikoli mu ni treba čakati v vrsti in vedno ima za seboj "konvoj" lepih ljudi.

Podjetje je 23-letnega princa, ki ima za seboj že kar nekaj afer, povezanih z živahnim načinom življenja, za žurerja leta izbrala na osnovi ankete med 500 zaposlenimi. Zanimivo bi bilo vedeti, kaj bodo na naslov porekli v njegovi družini, še zlasti babica kraljica Elizabeta II.

London prestolnica zabave
Po navedbah direktorja podjetja Confex Duncana Reida so imeli klubi in drugi organizatorji zabav v Veliki Britaniji v letu 2007 trideset milijard evrov prihodkov, pri tem pa so "uporabili" 35 milijonov steklenic šampanjca. London naj bi bil že dolgo svetovna prestolnica zabave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.