Harper že mora plesati

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hčerka Davida in Victorie Beckham je komaj shodila, pa bo že morala plesati.
Oglej si celoten članek

Ambiciozna starša sta petnajstmesečno deklico že vpisala v plesni tečaj. Očitno bo šla malčica po materinih stopinjah, saj je Victoria prepričana, da je ples idealen konjiček za energično Harper.

"Victoria in David vse svoje otroke zelo zgodaj vpisujeta na različne hobije. Medtem ko so vsi trije sinovi začeli trenirati nogomet, takoj ko so shodili, se jima za deklico zdi primernejši ples. Poleg tega je nekdanja spajsica prepričana, da bo Harper videti odlično v plesnih oblekicah," je povedal vir za The Sun.

"Tudi sama sem hodila na plesne ure v gledališčev Surreyju. Še danes rada plešem, David pa ima raje glasbo, saj ima dve levi nogi. Upam, da bo Harper pri plesu podobna meni," je povedala ponosna mamica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.