Hannawaldova zaročenka strašljivo koščena

Foto: Facebook Alena Gerber Foto: EPA Alena Gerber Sven Hannawald
Nemška manekenka Alena Gerber je na Facebooku objavila fotografijo, ki je prestrašila javnost.
Oglej si celoten članek

Nekoč postavna lepotica je visoka 176 centimetrov, tehtala pa naj bi le 49 kilogramov. Pod fotografijo, na kateri se lepo vidi, da je Alene le še kost in koža, so se vsuli komentarji. "Grozna fotografija. Bulimija ali anoreksija?" se nekateri sprašujejo, drugi pa jo prosijo: "Prosim, jej. Presuha si."

Zaročenka nekdanjega smučarskega skakalca Svena Hannawalda je v intervjuju sicer priznala, da je lani shujšala za šest kilogramov, govorice o motnjah hranjenja pa je zavrnila. "Nisem bolna. Ne spadam niti v skupino žensk, ki bi pazila na svojo težo. Nisem na dieti in tudi telovadim ne veliko. Sem takšna, kot sem. Prosim, sprejmite to," je izjavila Gerberjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.