Za hamburger z maroni najprej narežemo marone na majhne koščke. Kruh za toast pomočimo v sladko smetano, da se zmehča. Korenje, zeleno, peteršiljevo korenino, por in mlado čebulo operemo, očistimo in nasekljamo.
V skledi zmešamo marone, kruh za toast. zelenjavo in jajce. Dodamo začimbe in vse skupaj dobro pregnetemo.
Če je zmes premehka, dodamo nekaj krušnih drobtin.
Z mokrimi rokami iz zmesi oblikujemo enako velike burgerje, ki jih nato spečemo na vročem olju ali masti in odcedimo na papirnati brisački.
Žemljice za hamburgerje opečemo v toasterju in jih znotraj premažemo z brusnicami. Vstavimo maroniburgerje in okrasimo s solato po izbiri.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.