Halle Berry pokazala trebušček

Foto: Žurnal24 Nosečnost ji pristoji. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Halle Berry na nakupovalnem izletu razkazuje svoj čudoviti nosečniški trebušček.
Oglej si celoten članek

Na izletu v Vancouvru v Kanadi so dobri opazovalci lahko zasledili ameriško igralko Halle Berry, ki je v petem mesecu nosečnosti, v prijetni družbi svojega partnerja Gabriela Aubryja. Fant in model je pred kratkim modro svetoval bodočim očkom: "Ne recite ji, da je debela."

41-letna igralka, katere veselo pričakovanje je napovedano na valentinovo, je med drugim videti srečna in zdrava, svoj trebušček pa je skrbno varovala pred dežjem. Verjetno k dobremu videzu pripomore tudi ustrežljivi Gabriel, ki jo razvaja na vsakem koraku; od masaže stopal do gurmanskih kapric.

Starša sta na prihod svojega prvega otroka dobro pripravljena. Kadar ne bereta raznih starševskih priročnikov, že učita malega prvih besed, saj se z njim pogovarjata kar skozi popek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.