Hajdi Korošec: Staršem razbila spalnico, spala v garaži, to pa je rezultat

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tako je po prenovi videti dom Hajdi Korošec Jazbinšek ...
Oglej si celoten članek

 Podjetnica in pevka Hajdi Korošec je na lastni koži izkusila, kako stresna je lahko prenova doma, saj se je lotila prenove starejše družinske hiše, v kateri tudi živijo. S soprogom sta nekaj časa spala celo v garaži.

Prenovo je žal spremljalo kup zapletov, med drugim se je nad spalnico njenih staršev uničil strop in jo zasul z ometom. Sreča v nesreči je bila, da sta bila starša takrat ravno v toplicah, delavci pa so stanje sanirali še pred njunim prihodom. Za sobice Hajdinih sinov pa so rušili celo stene in zunanja okna. 

A rezultat je izjemen. Podjetje, ki ji je opremljalo glavni prostor, je na Facebooku pokazalo, kako je izpadla prenova Hajdinega doma. "Z veseljem predstavljamo nov projekt - kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, ki smo ga načrtovali skupaj s Hajdi Korošec Jazbinšek in njeno družino. Iz srca smo hvaležni, da je izbrala nas za ta poseben projekt in nas povabila v njihov dom. Sodelovanje z njo in njeno družino je bilo izredno prijetno. Želimo jim, da bo njihov novi dom prinesel obilo udobja in veselja," so zapisali in pokazali novo kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, ki spuščena nižje od kuhinjskega dela, kar daje celotnemu prostoru zares unikaten pečat. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:59 21. Januar 2024.

    ok, mislim da je tala oseba bila nekoč muskontarka. in v dnevni niti mal hi-fi ja. oh ja arhitekti. in …

  • 18:05 21. Januar 2024.

    Veliko denarja malo okusa....jazbina?

  • 15:51 21. Januar 2024.

    Kaj bi pisali, ko bi razbila Ž24?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.